روش آماده سازی و دستور پخت مربا انجیر خیلی خوشمزه و عالی مخصوص صبحانه
روش آماده سازی و دستور پخت مربا انجیر خیلی خوشمزه و عالی مخصوص صبحانه
طرز تهیه مربا انجیر بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام مربا انجیر را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
روش آماده سازی و دستور پخت مربا انجیر خیلی خوشمزه و عالی مخصوص صبحانه
انجیر طبع گرمی دارد و قند بالای آن میتواند قند و انرژی بدن را تا حدود زیادی تامین کند.
انجیر سرشار از کلسیم ، منیزیم ، فسفر و ویتامین های آ ب و ث است هم چنین منبع غنی فیبر غذایی است که نقش عمده ای در جلوگیری و رفع یبوست دار.
مواد لازم برای تهیه مربا انجیر :
شکر :♦: 800 گرم
انجیر :♦: یک کیلو
آبلیمو :♦: یک قاشق غذاخوری
گلاب :♦: 2 قاشق غذاخوری
آب :♦: یک لیوان
روش آماده سازی و دستور پخت مربا انجیر خیلی خوشمزه و عالی مخصوص صبحانه
برای تهیه مربای انجیر بهتر است از انجیرهای ریز و سبز استفاده کنید.
انجیر سبز نسبت به انجیر سیاه مناسب تره و مربای خوشرنگ تری رو خواهید داشت.
طرز تهیه مربا انجیر :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه مربا انجیر ابتدا باید
انجیرها را شسته و روی انجیرها با چنگال چند سوراخ ایجاد کنید.
شکر را با آب مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید.
بعد از جوش آمدن انجیرها را در شربت بریزید و صبر کنید تا انجیرها نرم شده و گلاب و آب لیمو را هم اضافه کنید و چند دقیقه دیگر بجوشانید.
در این مرحله حتما در ظرف مربا را یک پارچه تمیز گذاشته و حرارت را خاموش کنید و با در بسته بگذارید خنک شود تا
شهد به درون انجیرها نفوذ کند و مربا آماده شود.
روش آماده سازی و دستور پخت مربا انجیر خیلی خوشمزه و عالی مخصوص صبحانه
در صورتی که تمایلی به جدا کردن پوست انجیر ندارین بهتره که دم اونو زیاد کوتاه نکنین تا انجیر در حین پخت وا نره
روش آماده سازی و دستور پخت مربا انجیر خیلی خوشمزه و عالی مخصوص صبحانه
- ۹۷/۰۷/۰۵